20 Livistona Chinensis Palme Frø inkl. Vildt Flot Sjælden Vifte Palme.

100,00 kr.

Kinesisk viftepalme – Livistona chinensis. Den udviser god tolerance over for kulde og frost

Kinesisk viftepalme eller Springvandspalme, er en subtropisk palme der er hjemhørende i Øst Asien og Mellemamerika, men findes i de fleste subtropiske egne. En flot og dekorativ palme.

4 på lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

Ankommer til Odense næste uge.

Denne højt elskede viftepalme har været populær siden victoriansk tid og er en fremragende pottepalme til hjemmet eller terrassen.

 

I varmere klimaer, over en årrække, vokser det til et smukt, mellemstort træ med en slank stamme og dyrkes i det tropiske og subtropiske klima som prydtræ i haver og herhjemme i udestuer og orangerier.

 

De brede, limegrønne blade har elegant hængende og krøllede spidser, hvilket giver anledning til dets andet navn, “Fountain palm”. Frugterne, som produceres i stort antal, er lyseblå.

 

Den udviser god tolerance over for kulde og frost og kan bruges i den beskyttede tempererede have, men vil også gerne have varme og fugtige tropiske forhold. Også hjemmehørende i det sydlige Japan, Taiwan og flere øer i det Sydkinesiske Hav.

Disse frø der allerede er blevet grundigt renset og bør sås i en veldrænet, sandet kompost på et hvilket som helst tidspunkt af året og dækkes tyndt med sand eller grus og holdes fugtigt. Hold ved mellem 20-25 grader C. Frø spirer nogle gange inden for 4 til 6 uger, selvom nogle kan tage meget længere tid, så vær tålmodig. Plant ud på friland i varmere lande eller i en stor potte andre.