5-8 Barringtonia Asiatica (Fish Poison) frø inkl. levering. (maks. 90g)

100,00 DKK

25 på lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

Fish Poison Seeds

Dyrk en plante i karmen som absolut ingen andre har!!
Vejledning og lister over alle mine 75+ frø/Billeder af planter kan tilsendes, skriv bare “liste” i besked, så sender jeg en liste med vejledninger også.
Meget nem at dyrke.
Certifikater. Import/Eksport tilladelser haves og den er ikke invassiv.
Alle er samlet, pakket og sendes af mig eller kan afhentes efter aftale.
Spirer ingen kan man ALTID få nye tilsendt
Tørrede frøbælge bliver malet og brugt til at bedøve fisk. Deraf navnet Fish Poison tree. Disse bælge overlever typisk sejlende på havet i 2 år!
Mange dele af planterne er nyttige. Tilføj sand/grus og salt i muldblandingen.
Planten er hjemmehørende i mangrovehabitater på de tropiske kyster og øer i Det Indiske Ocean og det vestlige Stillehav, der strækker sig fra Zanzibar i øst til Taiwan og Filippinerne (hvor den lokalt er kendt som botong eller bitoón), Japans Yaeyama-øer og Ogasawara-øerne (hvor det lokalt er kendt som gobannoashi), Fiji, Ny Kaledonien, Salomonøerne, Tuvalu, Cookøerne, Wallis og Futuna og Fransk Polynesien i vest.
Planten dyrkes langs gader til dekorative og skyggemæssige formål i nogle dele af Indien, for eksempel i nogle byer på den sydøstlige kyst.
Planten har fået flere almindelige navne, herunder Balubiton, Barrington, Box Fruit, Butong, Butun, Fish Poison Tree, Fish-Killer Tree, Fish-Poison Tree, Fish-Poison-Tree, Langasat, Lugo, Motong-Botong, Pertun, Putat Laut, Sea Poison Tree, Sea Putat, Vuton, Asian Barrington, Beach Barrington, Mango bark, Mango fyr og Box Fruit træ.
Det er også kendt som Box Fruit på grund af den distinkte kasseformede frugt, den producerer.