Moringa Olie 1000 ML (1L) ml. inkl. forsendelse. Verdens bedste olie.

300,00 DKK

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Moringa Oil

Moringa olie udvindes af frøene fra Moringa Oleifera, også kendt som Drumstick træet.
Moringa olie har fået et særligt navn, det er ”Ben olie”. Det kaldes således, fordi den har store mængder af behensyre.

Moringa olie er blevet nævnt som en meget nyttig olie i de medicinske bøger af Grækenland og Rom. Selv i dag bruges denne olie til en række industrielle applikationer. Det er fantastisk til udvortes brug på huden og håret. Det er også en dejlig madolie med en blød, tiltalende smag.

Moringa olie udvindes ved at trykke frøene af Moringa Oleifera. Dette træ er hjemmehørende i Himalaya. Dette træ har en lang bælg, som indeholder frø.

Den er ganske nærende.

Moringa blade er endda mere nærende, end de meget nærende grøntsager som spinat.
Dens frø er også ret nærende og de indeholder høje niveauer af B-vitaminer og vitamin C.
Olien kan udvindes enten ved koldpresset metode, eller ved opløsningsmiddelekstraktion. I gamle dage, blev det ekstraheret manuelt.

Der er mange sorter af Moringa olie, afhængigt af hvilket Moringa træ, som olien ekstraheres fra. Olien har små forskelle i ernæring og egenskaber, som i Indien, Sri Lanka, Kenya, Malawi og andre dele af Afrika.

Andre arter i slægten Moringa kan også bruges til at lave Moringa olie, men det er ikke ”Ben olie”. Dette er forbeholdt Moringa oleifera olie.

Moringa olie har mange terapeutiske egenskaber, på grund af sin unikke ernæring.

Antioxidant – Ben olie har en stærk antioxidant kapacitet. [1]
Anti-inflammatorisk – Olien reducerer inflammation både topisk og internt. (myggestik)
Anti-aging – Olien giver næring til vores hud og lindrer ældningstegn.
Anti-mikrobiel – Det er traditionelt brugt i Sudan til at rense vand og er vist at reducere bakterielle tæller. [2]
Desinfektionsmiddel – kan bruges til at behandle sår.
Hepatoprotektiv – Moringa olie beskytter leveren mod skader. [3]
Blødgørende – Moringa olie er en stor fugtighedscreme til huden.
Konserveringsmiddel – Denne olie modstår harskning og også brugt som konserveringsmiddel i visse produkter.
Eksfoliering – fjerner døde hudceller.
Enfleurage – Moringa olie absorberer duft af æteriske olier og andre forbindelser som urter, nødder, frø, krydderier og kemikalier.
Dette gør det til den perfekte parfume base.

Ben olie er lys gul i farven. Det er lugtfrit med en mild smag.

Sundhedsmæssige fordele

Moringa frø olie giver mange sundhedsmæssige fordele, når de anvendes på huden og også når det tages internt.

Ben olie er en af de bedste fugtighedscremer til huden.

Den skal anvendes på huden som massage olie. Den giver glød til huden og gør den godt fugtet, men ikke alt for olieret.

Olien absorberes godt i huden, hvilket gør det til en dejlig ingrediens i mange hjemmegjorte kosmetiske produkter.

Dette er på grund af en meget stor mængde omega- 9 fedtsyre (oliesyre) i Moringa olien.
Det gør også huden helt glat, på grund af behen syren i den. Behensyre bruges i mange produkter p.g.a. sin evne til at glatte huden.

Udover at tilføre fugtighed og spændstighed, kan Moringa olien gøre meget mere for din hud.

Moringa olie modvirker tør hud og læber. Den virker imod udtørret hus, eksem og psoriasis. [4]

Acne – På grund af dets anti-inflammatoriske egenskaber, kan Moringa frø olien anvendes som en plet behandling af acne. Det hjælper også kroppen i healing af acne ar.

Den kan anvendes over ar efterladt af sår, hudafskrabninger, blå mærker og brandsår.

Svampeinfektioner – Moringa olie kan behandle visse svampeinfektioner, fordi det indeholder anti-svampe aktivitet. Man kan bruge det på ringorm, fodsvamp og neglesvamp.

”Anti-Aging” – Regelmæssig anvendelse af Moringa olie reducerer rynker og fine linjer på huden.

Moringa Olie til Hår

Det er lige så godt for håret, som det er for huden. Moringa olie er en kraftig hårbalsam. Det skal bruges som en varm olie balsam til at håndtere næsten enhver hår relateret problem.
Den varme olie behandling efterlader håret godt fugtet, hårrødderne næres, skæl vaskes ud, og der er langt mindre irritation i hovedbunden.