20 helt friske Cacao Frø inkl. GLS levering. En Meget sjælden plante i Danmark.

125,00 kr.

Pottejord eller veldrænende jordblanding
Små potter eller frøbakker

Fyld små potter eller frøbakker med en veldrænende pottejord eller jordblanding. Sørg for, at beholderne har drænhuller i bunden for at forhindre vandfyldning.

Skub forsigtigt hvert  frø omkring 2-3 cm. dybt ned i jorden. Placer et frø pr. potte, eller hold dem omkring 6-8 cm. fra hinanden, hvis du bruger en frøbakke.

Brug en vandkande med en fin sprøjtedyse til at vande frøene. Sørg for, at jorden er jævnt fugtig, men ikke for våd. Cacao frø kræver ensartet fugt til spiring.

Stil potterne eller bakkerne et varmt sted med masser af indirekte sollys. Cacao frø spirer bedst i temperaturer omkring (24-29 ° C).

Hold øje med potterne eller bakkerne for tegn på spiring. Cacao frø kan tage alt fra et par dage til et par uger at spire.
Fortsæt med at vande frøplanterne forsigtigt, og bevar jævn fugt. Undgå overvanding, da det kan føre til svampeproblemer.

Når frøplanterne har vokset et par sæt ægte blade og er robuste nok, kan de transplanteres i større potter

Vand planterne regelmæssigt, så den øverste tomme af jorden tørrer lidt mellem vandingerne. Efterhånden som planterne vokser, kan de have brug for lejlighedsvis flydende gødning.

 

18 på lager (kan bestilles som restordre)

Rabat ved merkøb

Beskrivelse

Frø er umulige at finde normalt i danmark, da de skal være meget friske, direkte fra pod.

De skal sås omgående ved levering.